Afscheidswinkel Hoorn

Tastbare herinneringen en bijzondere gesprekken

Naast ons werk als uitvaartondernemers hebben wij onze eigen afscheidswinkel in het centrum van Hoorn. Hier verwelkomen we iedereen die vragen heeft over alles rondom uitvaarten. In alle privacy gaan we graag met je in gesprek. In onze winkel bieden we daarnaast urnen en assieraden aan. Unieke en tastbare herinneringen aan iemand die je dierbaar was. Onze deur staat voor je open. De actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina.

Afscheidswinkel Hoorn

Urnen en assieraden

Het aanbod aan urnen en assieraden is de laatste jaren enorm toegenomen. In onze afscheidswinkel vind je een selectie aan stijlvolle sieraden en urnen. Het is een bijzonder gedenkstuk ter herinnering aan een dierbare. Onze collectie wisselt regelmatig. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van dit belangrijke aandenken. 30 dagen na de crematie wordt de as vrijgegeven door het crematorium. Wij bezorgen, indien gewenst, de urn gevuld met as bij je thuis.

Afscheidswinkel Hoorn

Persoonlijke gesprekken in de afscheidswinkel

De deur van de afscheidswinkel staat open voor iedereen met vragen over uitvaarten. Wij beantwoorden je vragen in een veilige omgeving. Hoewel we allemaal met de dood te maken krijgen, is het voor veel mensen een lastig en emotioneel beladen onderwerp om over te praten. Stap gerust bij ons binnen. Van vragen over opbaren, cremeren, begraven en verzekeren tot het vastleggen van uitvaartwensen; wij weten er alles over.

“Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze afscheidswinkel, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek”

Onze leveranciers