• Marlies Schoneveld

Loop eens binnen bij onze afscheidswinkel

In het centrum van Hoorn vind je onze afscheidswinkel. Daar ben je welkom voor een laagdrempelig gesprek over alles wat met uitvaarten te komen heeft en hebben we een bijzondere collectie hebben aan assieraden en urnen.


Uitvaartwensen vastleggen

Als uitvaartondernemers weten wij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om te praten over de dood. Hoewel we er allemaal mee te maken krijgen, is het in de meeste gevallen een onderwerp dat je niet zomaar aan de keukentafel aansnijdt. In onze afscheidswinkel in het centrum van Hoorn bieden we iedereen die binnenloopt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met ons te praten over het onderwerp. Het kan namelijk veel rust geven om nu alvast je uitvaartwensen vast te leggen. Ons gratis uitvaartwensenboekje kan je daarbij helpen. Loop gerust eens binnen om deze op te halen.


Assieraden en urnen

Ben je op zoek naar een bijzonder gedenkstuk? In onze afscheidswinkel vind je een uitgebreide en wisselende collectie aan stijlvolle assieraden en urnen. Het zijn bijzondere en tastbare herinneringen aan een overleden dierbare. In een assieraad, zoals een hanger, ring of armband, wordt een beetje as bewaard. Daarmee draag je iemand die je lief had altijd bij je. Neem er de tijd voor om een passende urn of assieraad uit te kiezen. Wij helpen je hier graag bij.

Afscheidswinkel Hoorn

As of iets anders?


Bij een herinneringssieraad denken mensen vaak automatisch aan een sieraad waar as in kan. Maar wist je dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld moedermelk of een klein plukje haar in een sieraad te verwerken? Bijvoorbeeld in de prachtige ring van See You op de foto.Afscheidswinkel HoornHerinneren of stilstaan bij?

In onze afscheidswinkel hebben wij vaak intense, maar mooie gesprekken. Zo ook met een uitermate gelukkig koppel, dat erg enthousiast werd van het idee om juist nu, bij leven, elkaar een ring met vingerafdruk cadeau te doen: dat was dan gelijk een mooi sieraad om stil te staan bij hun 25-jarig huwelijk.Omdat wij uitvaarten verzorgen zijn wij geopend op afspraak. Je kunt telefonisch een afspraak met ons maken via 0229 264 792. Is iemand van ons aanwezig in de afscheidswinkel? Loop dan gerust eens bij ons binnen.