• Marlies Schoneveld

Yarden & Schoneveld wordt Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg


Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg
Marlies Schoneveld & Symen van der Meer

Vanaf 1 mei gaat Yarden & Schoneveld verder onder de naam Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg. Een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde gezichten en kwaliteit. Als kleinschalige uitvaartonderneming in regio Hoorn ben je bij ons verzekerd van een betrokken service. Afscheid nemen met voldoende tijd en ruimte voor emoties; dat vinden wij belangrijk. Met oprechte aandacht luisteren we naar het verhaal van de nabestaanden die we ontmoeten. Zo proberen we een goed beeld te krijgen wie de overledene is geweest. Het helpt ons om samen met u een uitvaart met eigen karakter samen te stellen. Als betrokken partner nemen wij alle organisatorische taken uit handen. Wij denken graag out-of-the-box: niets is ons te gek. Want een gedenkwaardige uitvaart samenstellen is ons gezamenlijke doel.


Uitvaartzorg in de regio Hoorn

Wij zijn Symen van der Meer en Marlies Schoneveld, de drijvende krachten achter en gezichten van Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg. Wellicht ken je ons al, misschien nog niet. De afgelopen jaren hebben we een enorm netwerk opgebouwd in de regio Hoorn. Dat zetten we graag in bij de organisatie van uitvaarten. Wij kennen de omgeving op ons duimpje en helpen nabestaanden met het maken van keuzes. Het is ons doel om elke uitvaart bijzonder te maken, want iedereen verdient een persoonlijk afscheid.


Iedereen is welkom

Van der Meer & Schoneveld Uitvaartzorg is niet ge- of verbonden aan uitvaartverzekeraars. Dit betekent dat iedereen bij ons welkom is om een uitvaart van a tot z te laten verzorgen. Ook als iemand wél verzekerd was, heb je als nabestaande veel vrijheid om een uitvaart naar wens vorm te geven. Wij informeren je er graag over.


Maak een persoonlijke afspraak of loop even binnen in onze afscheidswinkel, de deur staat voor je open. Daarnaast hebben we iedere laatste zondag van de maand een inloopzondag. De 1e donderdag van mei zijn wij ook geopend. Ken je onze afscheidswinkel al? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om weer eens binnen te lopen voor een goed gesprek of het bekijken van de vernieuwde winkel.